De cadeautip voor een vrijgezellendag


Organiseer je een vrijgezellenfeest en ben je op zoek naar een origineel cadeau namens alle vrienden of vriendinnen? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je met de hele groep een boekje samenstellen om de toekomstige bachelor of bachelorette te verrassen op de vrijgezellendag. Een boek vol verhalen, foto’s en grappige anekdotes. Met zo’n verrassing maak je alle stripteases overbodig!

Ook leuk: Natuurlijk kun je ook achteraf, op de bruiloft, het boekje kado doen. Zo heeft de kersverse bruid of bruidegom een mooi aandenken aan het onvergetelijke vrijgezellenfeest. Dus ga snel aan de slag en maak een origineel huwelijkscadeau.vrijgezellendag bruidspaar bruiloft persoonlijk kado
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.trouwen bachelor bachelorette boekje kado
Speciaal voor een vrijgezellenfeest is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking trouwen vriendenboekje
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

Kado vriendenboek bruidspaar mijn trouwboekje
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Bundel bijvoorbeeld alle vrienden of vriendinnen die op de vrijgezellendag aanwezig zijn in Mijn Trouwboekje.


Bundel alle vrienden en vriendinnen van de vrijgezellendag

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij de aanstaande bruid of bruidegom past. Nodig daarna de alle vrienden of vriendinnen uit die aanwezig zullen zijn op het vrijgezellenfeest. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op het vrijgezellenfeest overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje vrijgezellenfeest invulboek kado
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl