Een reünieboek vol herinneringen


Heb je binnenkort een reünie van je lagere of middelbare school en ben je op zoek naar een leuke manier om herinneringen van oud-klasgenoten op te halen? Op Mijnvriendenboekje.nl kun je een reünieboek samenstellen in de vorm van het ouderwetse vriendenboek. Zo kun je terugdenken aan deze mooie tijd en zien hoe iedereen terecht is gekomen. Upload bijvoorbeeld een pasfoto van je schooltijd en een foto van nu en zie wat er door de jaren heen veranderd is! Iedereen vult online een vragenlijst in en uploadt daarbij 2 leuke foto’s waarna er een echt boekje gedrukt wordt.

Wil je het boek voor iedereen bestellen? Neem voor grote aantallen even contact met ons op. Dan maken wij een mooie aanbieding.Vriendenboek maken; reunie school
Nieuwsgierig geworden? Blader door de voorbeelden.vriendenboekje herinnering reunie basisschool
Speciaal voor een reünie is er een spraakmakende vragenlijst samengesteld. Zit de vraag die je graag wilt stellen er niet bij? Geen nood! Je kunt zelf vragen aanpassen.

Kado verpakking scholier reunie middelbareschool
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kadoverpakking. Met dit kadomapje en vriendenboekentasje is een vriendenboek een waar kado!

invulboek reunie school herinnering
Je kunt in plaats van het nostalgische Mijn Vriendenboekje ook een andere titel op de kaft plaatsen. Vieren jullie een speciaal jubileum? Kies dan bijvoorbeeld voor Mijn Jubileumboekje.


Bundel je oud klasgenoten

Nadat de vragenlijst helemaal naar je zin is heb je keuze uit 6 verschillende boekstijlen. Kies de stijl die het beste bij jullie oude klas past. Nodig daarna alle oud-klasgenoten uit die mee willen doen met het vriendenboekje. Zij zullen per e-mail een uitnodiging ontvangen om hun eigen pagina in te vullen. Elke vriend krijgt 2 pagina's in het vriendenboekje. Om het boek nog persoonlijker te maken kun je een inleiding schrijven en extra fotopagina's toevoegen. In jouw accountpagina vind je een overzicht met de status van de vrienden die meedoen. Is iedereen klaar? Rond je bestelling af en op tijdens de reünie overhandigen jullie het vriendenboekje. Een persoonlijker kado bestaat niet!vriendenboekje student examen geslaagd
Onderdeel van Mijn Boekje.    Kijk ook eens op:      Mijn Receptenboekje.nl