Onderdeel van Mijn Boekje    Kijk ook eens op:    Mijn vriendenboekje.nl    |    Mijn receptenboekje.nl

KLANTREACTIES

Wij zetten alles op alles om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Lees hier wat hun mening is over de trouwboekjes en onze service!

Jouw reactie ook hier? Geef het dan door via de contact pagina.27-06-2014 - Arjan & Rolinka
Bedankt voor het leuke boekje! Wij hebben het gisteren het aan het bruidspaar overhandigd, die heel verrast en blij waren met het boekje. Ook van de vrienden die we erin hebben laten schrijven hebben we erg leuke reacties ontvangen. Via deze weg willen wij jullie dan ook laten weten dat we het allemaal heel goed geregeld vonden, de website was erg duidelijk en gebruiksvriendelijk en alles wees zich van zelf.

Wat betreft de kwaliteit van de foto's die door de gasten waren opgestuurd denken we dat er misschien nog wat te verbeteren valt. Sommige foto's waren wat korrelig afgedrukt, waarschijnlijk omdat de resolutie van de foto te laag was. Om dit te voorkomen zou er bij de upload pagina de minimale vereiste resolutie vermeld kunnen worden. Hopelijk kunnen jullie wat met deze feedback.


24-06-2014 - Carolien
Het boekje is binnen. In 1 woord: geweldig!


23-05-2014 - Margreet
Samen met een aantal vriendinnen hebben wij voor mijn zusje voor haar vrijgezellenfeestje een boekje gemaakt. Het was prachtig ingepakt en de toekomstige bruid was er erg blij mee! Het resultaat was heel mooi en iedereen die er aan mee gewerkt hadden, waren enthousiast. Ook de service was goed. Per ongeluk een extra boekje bijbesteld, maar kreeg heel snel geld teruggestort. Ik ga jullie zeker onthouden en aanbevelen!!


20-05-2014 - Olga
Het boekje is afgelopen weekend op de bruiloft aan het bruidspaar overhandigd. Wat ontzettend leuk is het geworden, het bruidspaar was er heel blij mee. Dank jullie voor de service.


18-05-2014 - Marcel & Anja
Voor onze vrienden die 12,5 jaar getrouwd waren, hebben we met familie en vrienden een persoonlijk boekje samengesteld. Na onze vorige positieve ervaring bij 'Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl', hebben we het ook deze keer met veel plezier in orde gemaakt. Het resultaat was erg mooi. Onze complimenten! En onze vrienden (het bruidspaar) waren zeer verrast, toen we het aan hen overhandigden. Een mooie en blijvende herinnering!


18-05-2014 - Sanne - Vrijgezellenfeest

14-05-2014 - Susanna
Ik wilde even zeggen dat mijn boekje vandaag binnen is gekomen en ik er super blij mee ben. Hier kan ik met de bruiloft mee aankomen :-) Bedankt.


10-05-2014 - Sanne
Ik ben erg te spreken over de persoonlijke service van mijnvriendjesenvriendinnetjesboekje.nl!!! Het resultaat is prachtig en precies zoals we gehoopt hadden!!


06-05-2014 - Sanne
Een makkelijke en overzichtelijke website waarin de maak- en bestelprocedure prima te volgen is. Het boekje is daarnaast gemakkelijk te personaliseren naar eigen smaak en inzicht. Ik was blij verrast toen het eindresultaat op de deurmat viel. Met zorg gemaakt en op originele wijze ingepakt. Onze collega (en wij zelf natuurlijk) hebben er veel leesplezier aan beleefd!


06-05-2014 - Ron & Fleur


Tijdens onze huwelijksreis hadden wij pas echt de tijd om het boekje goed te lezen en wat hebben we ervan genoten! Nog regelmatig en met heel veel plezier kijken wij terug in ons Trouwboekje. Het is zo bijzonder om te lezen wat familie en vrienden over je schrijven en om die speciale herinneringen weer eens te herbeleven! Kortom een kado wat ik ieder bruidspaar toewens!


02-05-2014 - Jackie
De website is makkelijk en snel te begrijpen. Omdat je het kan opslaan heb je langer de tijd en is het makkelijker om in mijn geval te overleggen over bepaalde foto's of teksten in het boekje. De levering was supersnel en toen ik een vraag had, werd ik na een half uur al terug gebeld! Helemaal super! Het boekje is super gaaf geworden en mijn collega ( die gaat trouwen) vond het een geweldige herrinnering aan ons!

In aug heb ik nog een vrijgezelle feest en dan gaan we zeker weer dit boek bestellen!26-04-2014 - Wendy
Wij hebben een boek gemaakt voor het huwelijk van een collega. Het samenstellen en laten invullen van het boek ging heel makkelijk. Na de betaling lag het gedrukte boek na enkele dagen al in de brievenbus! Leuk was de verrassing om te zien hoe mooi het boek was ingepakt: in papier met een gepersonaliseerd lintje er rond en dan in een linnen zak. Heel origineel en supermooi! Ook de kwaliteit en de indeling van het geprinte boek was prima. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar! Proficiat met jullie onderneming!


15-04-2014 - Janinka
Het boekje afgelopen week gegeven aan de bruid, ze vond het geweldig! Wij hadden met alle meiden van het vrijgezellenfeest het vriendinnenboekje ingevuld en vervolgens de foto's van het vrijgezellenfeest erbij gedaan. Een erg leuk geheel en het boekje zag er leuk uit. Ik vond dat het boekje ook leuk ingepakt. Het enige nadeel vond ik dat je foto's niet kan slepen van de ene pagina naar de ander als ik het boekje aan het maken was. Verder ben ik helemaal tevreden!


17-02-2014 - Saskia
Het maken alleen al is erg leuk. Herinneringen ophalen en opschrijven. Doordat je de ruimte hebt worden de pagina's erg persoonlijk. Snel in huis en op een persoonlijke manier verpakt. Onze vriendin was er erg blij mee, ik stiekem een beetje jaloers omdat ik hem weg moest geven.


29-11-2013 - Nurcan
Ik heb een vrijgezellenfeestje mogen organiseren en heb samen met het 'vrijgezellenteam' dit boek samengesteld/ingevuld. Doordat de toenmalige bruid in spé al genoeg verwend werd en ik dit ook een geschikt cadeau/verrassing voor op de bruiloft zag, hebben we dit gezamenlijke cadeau vorige week mogen overhandigen op de bruiloft. Dit unieke cadeau is door de bruid voor de camera uitgepakt en is goed in de smaak gevallen. We hebben zowel van haar als van anderen genoeg leuke complimenten gehad.

Mijn complimenten gaan ook uit naar de snelle levering, ik heb hem namelijk binnen 3 werkdagen ontvangen, terwijl er over een gemiddelde bezorgtijd van 7 werkdagen wordt gesproken. Na deze snelle levering, was ik erg nieuwsgierig naar het resultaat en heb ik de verpakking (uiteraard) netjes opengemaakt. Het boekje voldeed aan het beeld wat jullie schetsen op jullie website en mijn verwachte eisen. De meiden waren ook allemaal verrast van het resultaat! Het enige minpuntje vind ik, dat wanneer je een deadline aangeeft voor het invullen van ieders eigen pagina, er niet automatisch een herinnering wordt verstuurd naar de groep, maar dit handmatig moet doen.

Ik zie dit boekje als een origineel cadeau en hoop nog meer van deze boekjes te bestellen. Het is al zo dat ik anderen weer dit boek heb aangeraden als een geweldig cadeau om te geven.


25-11-2013 - Sigrid
Mijn zus trouwt volgend jaar en ik heb een boekje gemaakt met al haar vrienden. De service is geweldig, meermaals contact via email gehad en ook het resultaat is zeer leuk!!


21-10-2013 - Trouwpartij
17-10-2013 - Floortje
Leuke site en aardig gebruiksvriendelijk. Snelle service en de ontvanger is er super blij mee!


14-10-2013 - Britta
Voor het vrijgezellenfeestje van een vriendin hebben we met alle meiden een boekje gemaakt. Het maken was heel gemakkelijk en we konden zelf de vragen bedenken. Het eindresultaat was supermooi! Naast onze ge-uploade foto's was het boekje leuk afgewerkt met vrolijke plaatjes en op elke pagina een mooie spreuk. De vrijgezel was ontzettend enthousiast toen zij het kadootje kreeg. Een leuk aandenken aan de dag en daarnaast heeft het ook tot de nodige hilariteit geleid. Bedankt!


08-10-2013 - Mirjam
We hebben het boekje kado gedaan bij een vrijgezellenfeestje. Echt een succes! Erg laagdrempelig voor zowel de organisator die iedereen uitnodigt, als alle vrienden die het boekje invullen. De standaardvragen zijn leuk, en door een paar vragen aan te passen maak je het meteen erg persoonlijk. Onze vrijgezel was er helemaal blij mee!!


17-09-2013 - Esther
Ik heb mijn boekje nog niet in huis, maar het resultaat kan haast niet mis! Dat moet vast een mooi persoonlijke boekje worden. De site is erg gebruiksvriendelijk, ziet er erg leuk en uitnodigend uit en biedt daarnaast genoeg (aanpas)mogelijkheden. Je kiest je gelegenheid, het thema en zelfs in ons geval onze eigen vragen. Je vrienden en vriendinnen worden daarna uitgenodigd via e-mail op jouw vragenlijst in te vullen. Ideaal is dat iedereen op zijn eigen gemakkie (voor de deadline uiteraard) een persoonlijke pagina kan invullen en zelfs foto's kan toevoegen wat het nog fraaier maakt! Bij vragen of onduidelijkheden zijn de makers van de site erg servicegericht. De mogelijkheid om te chatten vind ik hierin een goede uitvinding. En bij zelfs sluiting van ons boekje is het nog gelukt om toch nog een pagina toe te voegen! Top!


9-09-2013 - Janneke
Het boekje was een erg leuk cadeau om te geven. Ik heb het gegeven op een vrijgezellenfeestje aan een vriendin, namens alle vriendinnen. Ook zij was er erg blij mee! Het is een heel persoonlijk cadeau dat je kunt aanpassen naar je eigen wensen en aan degene aan wie je het geeft. Iedereen was er erg enthousiast over! Het was verder snel klaar, en mooi ingepakt, zeker een aanrader!


26-08-2013 - Ankie
Het boekje was een groot succes! Mijn vriendin vindt het heel mooi. Ze was echt onder de indruk en vond het een speciaal cadeau…… Ik vind jullie website prima en heel duidelijk, met name het Youtube filmpje is heel handig. Alle lof! Ik ga zeker nog een keer van jullie diensten gebruik maken!


05-08-2013 - Merlijn
Mijn taak als ceremoniemeester was o.a. het op zoek gaan naar een origineel gastenboek. De site ziet er gelijk leuk en vrolijk uit en ik was gelijk enthousiast! Helemaal niet duur en geweldig tussentijds contact met de site gehad.

Het boek is superleuk geworden en het bruidspaar was er heel blij mee! Ik raad het iedereen aan als je een leuk en origineel cadeau wilt geven. Ik heb het zeker door verteld en ik ben lid van de facebook pagina. Mijn complimenten voor de site en de diensten die jullie leveren!


15-07-2013 - Linda
Vandaag met de post het boekje ontvangen; superleuk verpakt en wat hebben jullie er iets geweldigs van gemaakt. Volgende week geven we het cadeau; zooooo origineel en ik weet zeker dat mijn schoonzusje helemaal happy is met dit boek! dankjulliewel!

Dank jullie wel!


06-06-2013 - C.
Bedankt voor jullie snelle service en super kwaliteit van het boekje voor onze vriendin die ging trouwen. Ze vond het een geweldig kado! Heel leuk hoe jullie als 'vanzelfsprekend' meedenken met het eindresultaat! Goede service moet op z'n minst beloond worden met een bedankje (en referentie).

Dank jullie wel!


27-05-2013 - Samantha
Afgelopen vrijdag het boekje cadeau gegeven voor de bruiloft van mijn moeder en haar man. Iedereen die op de bruiloft zou komen had in het boekje geschreven.

Aan het begin van de avond het boekje cadeau gegeven. Ze vonden het geweldig. Het is de hele avond rond gegaan bij alle gasten die er zelf ook in hadden geschreven. Iedereen was onwijs enthousiast!

Bedankt voor de hulp bij het maken en de snelle levering!


26-04-2013 - Renske
Ik heb het boekje binnen! Super fijn dat jullie dit zo snel konden regelen. Nu kunnen we het morgen overhandigen, super bedankt! Het is ook echt leuk geworden, een mooi origineel cadeau. Nogmaals bedankt voor alle moeite en snelle levering en ik onthoud jullie website zeker voor volgende keren.


27-1-2012 - Cynthia
Ik heb het boekje gekregen op mijn trouwdag, leuk om te lezen hoe goed ze mij echt kennen en hoe ze mij zien. De voorspellingen die ze hadden voor: 'Hoe zal ze eruit zien? Welk openingsnummer zouden ze hebben? Zo zie ik je over 10 jaar... De leukste herinneringen die ze met mij hadden... (voor de "nieuwe" vriendinnen was er wat uitleg nodig).. Erg grappig om te lezen dat sommigen er echt naast zaten! En dan de foto's van de tijd LANG geleden!! Ik pak mijn boekje nog regelmatig!!!


11-01-2012 - Martine
Goedemorgen,

We hebben zojuist het boekje ontvangen en wat is het leuk geworden!
Het eindresultaat overtreft zeker mijn verwachtingen en weet zeker dat we Francine hier heel blij mee gaan maken.

Bedankt voor jullie hulp en flexibiliteit


19-07-2012 - Elleke
We hebben het boekje aan een vriendinnetje gegeven toen zij ging trouwen. Het resultaat was geweldig. Nog mooier dan gedacht en ook nog eens in een leuk zakje. Prima service, het boekje kon sneller geleverd worden dan aangegeven, dus we waren mooi op tijd voor de bruiloft. Ondertussen heb ik de site al aan meerdere mensen aangeraden en weet ik zeker dat ik nog een keer een boekje ga bestellen. Een top-site!


18-07-2012 - Trouwerij
18-07-2012 - Henrieke
Ik ben super tevreden over alles.

Het uiteindelijke resultaat is helemaal top, precies zoals we in gedachten hadden! En dat zonder er veel voor te hoeven doen. Alleen de vragen beantwoorden en twee foto's toevoegen en daarnaast hebben jullie er iets heel leuks van gemaakt met passende spreuken en plaatjes. Kortom; helemaal tof! ... ook de ontvanger was 'sprakeloos'. !